A női ruhák üzenete

2018. június 12
1255
A női ruhák üzenete

Régóta készülök privát jellegű bejegyzésekre, de bevallom Nektek őszintén, ez erősen a komfortzónámból való kilépésemet jelenti. 

Valahogy jobban szeretek a háttérben maradni és Benneteket öltöztetni. Azonban sokan jeleztétek, hogy kíváncsiak vagytok a "stylist gardróbjára". 

Azért, hogy minél inkább hiteles legyek számotokra a továbbiakban saját outfit posztokkal is jelentkezem, így bepillantást nyerhettek a ruhatáramba. (Bár látni fogjátok, hogy Nektek sokkal több ruhátok van, mint Nekem!) 


Olyan ruhákat és összeállításokat szeretnék Nektek mutatni, ami számotokra is elérhető és megvalósítható. 

Nem tervezem - "sztártervezők" méregdrága ruháit reklámozni - sokkal inkább az a célom, hogy a stílus világába kalauzoljalak Benneteket! 

Olyan szetteket mutatni, amit én magam is nap mint nap viselek, mert egyszerűek, kényelmesek, stílusosak és megfizethetőek.

A legtöbben azzal a kérdéssel fordultok hozzám és abban kértek tanácsot, hogy - Hogyan tudtok "nőiesíteni" a megjelenéseteken? 

Erre a válaszom mindig az, hogy viseljetek ruhákat. Egy ruha egész nap kényelmes, mégis nőies. Szerintem a legnőiesebb ruhadarab.



Az első outfitt posztomban én is egy ruhát viselek. 


A narancssárga nem a kedvenc színem, de vannak olyan napok, amikor kell ez az erőteljes színvitamin bomba.

A ruhákat pedig azért szeretem, mert megkönnyítik az életem. Nem kell túl sokat gondolkodni, hogy mit mivel kombináljak, reggel csak felkapom magamra és már indulok is. 

A kiegészítőkkel pedig nagyon jól lehet játszani, attól függően, hogy milyen az alkalom, hogyan telik a napom, az időjárás és egyáltalán milyen hangulatban vagyok. 

Ősszel inkább sötét színekkel viselem ezt a ruhát, ilyenkor nyáron világos illetve arany kiegészítőket szeretek választani hozzá leginkább. 

A nude cipő és a táska jolly joker, egyszerűen mindenhez passzol. Teljesen semleges, de egy ilyen intenzív narancssárga nem is kíván mást.

 

 


Ha szeretnél fejlődni a stílusod kialakításában, írj nekem, örömmel támogatlak ebben!


Szeretettel, Tünde