Pink and Orange

2018. június 12
1181
Pink and Orange

Most is, mint mindig, amikor egy-egy ruhámról írok Nektek már mosolygok magamban, hiszen így kezdem a bejegyzést: a kedvenc nyári ruhám, a kedvenc cipőm, táskám stb...


Igen, ilyen az, amikor valóban imádom a ruháimat! 

Nincsen sok, mert az elmúlt  időszakban egy nagy válogatáson estek túl a ruháim, de ami megmaradt vagy mostanában kerültek be a ruhatáramba, az első látásra szerelem és imádom őket viselni. Valahogy elképzelhetetlennek tartom, hogy egy ruhát csak egyszer vegyek fel. Egyre ritkábban fordul elő, hogy olyan darabot vegyek meg, amit utána nem viselek. Erre az utóbbi években nagy hangsúlyt fektetek, hogy valóban kell-e nekem az a ruha, beleillik-e a ruhatáramban és főleg, hogy hozzám illik-e vagy sem?

Ajánlom, hogy Te is tedd fel magadnak (és a ruhának ezt a kérdést, mielőtt a pénztárhoz sétálsz! Rengeteget lehet így spórolni!)

 


A maxi ruha sokoldalúságáról már sokszor írtam.


Most is ezt erősítem meg Benneteket, hogy Ti is szerezettek be egy szép maxi ruhát! Még késő nyáron, kora ősszel is sokat lehet viselni. Tipikusan az a ruha, mai nyáron a nagy melegben is kellemes viselet, amikor hűvösebbre fordul az idő, akkor is viselhető még. Egy szép kardigán vagy egy csinos kis kabátka – az én esetemben egy farmerdzseki – tökéletes kiegészítője lehet. Kevés mintás ruhám van, az egyszínű darabokat jobban kedvelem, mert könnyebb velük az élet, sokkal jobban tudom őket variálni. De ennek a ruhának az élénk pink és narancs árnyalatai és a mintája levett a lábamrólés nem tudtam elmenni csak úgy mellette. 


A maxi ruha akkor szép igazán, ha a földig ér! 

Ebben van egy kis rafinéria, azzal, hogy elől  van egy hasíték, mely még a diszkrét kategóriába tartozik! Éppen annyit láttat amennyit kell! Oldalt rövidebb, mint elől és hátul így minden lépésnél van egy kis játékossága.

 



Bátorítalak Téged is, ha rátalálsz egy szép darabra ne gondolkodjk sokáig, bátran vedd meg!


Szeretettel, Tünde