STÍLUSTANÁCSADÁS CÉGEKNEK

Az öltözködés, mint személyiségünk egyik jelentős kifejezőeszköze: pillanatok alatt információkat közöl rólunk a külvilággal.


Lényeges, hogy tudjuk: mit szeretnénk üzenni általa és ezt milyen módon érhetjük el. Ez elsősorban ismeretek, egy tudatos folyamat eredménye.

Az öltözködés alapvetően hozzátartozik mindennapjainkhoz. A megfelelő öltözék és annak kiegészítői által elért harmonikus megjelenés minden helyzetben hozzásegíthet a kellő magabiztosság eléréséhez és jó eséllyel a sikeres tárgyaláshoz.

Ősi örökségünk, az első benyomás az, ami alapján szinte azonnal megszületik bennünk, illetve a másik félben rólunk valamilyen vélemény, ami mélyen rögzül, és nagyon nehéz megváltoztatni. Olyan tudat alatti folyamat ez, melynek hatására kialakulhat vagy elveszhet a folytatást elősegítő bizalom – konkrétan üzleti megállapodások, állásinterjúk, személyes kapcsolatok további sorsáról is dönthet. A megjelenés elhanyagolása elsősorban nem anyagi, sokkal inkább tudásbeli hiányosságra utal.

Az Ön munkatársai számára is fontos a pozitív első benyomás kialakítása és az ápolt, stílusos megjelenés? 

Akkor vegyen részt munkatásraival a Silhouette Style tréningjein: 

Silhouette Style  – „Stílus és Siker” program

A kiscsoportos /6-8 fő/ találkozás után a munkatársaik:


Célom az előadások, tréningek létrehozásával e tudás átadásának lehetősége, melynek birtokában az öltözködéssel kapcsolatos napi szintű döntéshozatal biztossá, átláthatóvá válik. Ha meg tudjuk teremteni az összhangot a személyiségünk és az általunk viselt ruházat között, akkor a folyamat eredményeként a külvilág rólunk alkotott képe is azt sugallja: stílusosak és sikeresek vagyunk!

„Stílus és Siker” program díja: 60.000,- Ft /3 óra/

Kérjen további információt előadásaimról, tréningjeimről!