Ami a férfiaknak 5 perc,
a nőknek 1 óra....

Te is tudod, hogy nekünk nőknek a reggeli öltözködés a nap egyik legnagyobb kihívása. Neked is ismerős lehet a kép, hogy tanácstalanul állsz a szekrényed előtt, amivel a készülődés percei szépen lassan órákká duzzadnak.

Én segítek Neked lerövidíteni a reggeli öltözködést, hiszen olyan tanácsokkal látlak el, amelyeket hasznosíthatsz a mindennapi készülődéseid során. Ezek után nem csak időben érkezel mindenhová, hanem stílusosan is, hivalkodás nélkül.

Legyen az utca a

Te kifutód!

Találkoztál már olyan hölgytársunkkal, akinek a megjelenésében volt "valami"? Ez a megnyerő "valami" nem az elegáns ruhának, nem is a finom parfümnek tudható be, hanem annak, hogy volt kisugárzása. Mit szólnál, ha mások ugyanezt gondolnák rólad?

Mit szólnál, ha az emberek nem csak a ruhádat dicsérnék meg, hanem az összképet? Mit szólnál, ha az emberek nem azt mondanák, hogy "Hú,nézd azt a ruhát!", hanem "Nézd azt a nőt!"

Hozzuk elő
együtt,
ami benned
rejlik!

A jéghegynek 10%-a van a felszín felett. Csak ennyi látszik belőle. Ugyanez elmondható a Te megjelenésedről is.

Hozzuk felszínre a jéghegy víz alatti részét a megjelenéseddel! Közösen megtaláljuk ruhatáradban a személyiségedhez leginkább illő szetteket, hogy a külsőd a legmegfelelőbb módon tükrözze belsődet!

Megjelenésünk rengeteg mindenre kihatással van, ide értve a környezetünket, a velünk kapcsolatba kerülő embereket és üzleti kapcsolatainkat. Egy jó megjelenéssel nem csak a férfiakat nyerheted meg, hanem ügyfeleidet is.

gardrób - gubanc

Mit szólnál ahhoz, ha legközelebb 5 perc alatt tudnál elkészülni reggel? Ez mostmár nem csak egy álom! Mi nők hajlamosak vagyunk hosszú, órákba torkolló perceket is eltölteni tanácstalanul a szekrény előtt....de a jó hír az, hogy van kiút!

Egy előre leegyeztetett időpontban meglátogatlak, hogy együtt oldjuk meg a gardrób-gubancot. Ezzel az átrendezéssel végre felfedjük mit rejteget a gardróbod. Összeállítjuk ruhatáradból a legszuperebb szetteket, amikből reggelente csak kikapsz egyet, és már indulhat is a nap!

Végre megszabadulhatsz egy gondodtól: mikor kétségbeesetten rohansz a plázába egy nagy esemény előtt, ruhák után kutatva! Hidd el, gardróbod igazi kincseket rejteget, csak kell egy kis segítség, hogy összehozd azokat a szuper szetteket! Ezért vagyok én itt! Segítek összehangolni ruháid, hogy mindennap stílusosan öltözhess fel! Ráadásul saját ruháid nézzük át, és rendezzük össze őket szettekbe, így nem kell vagyonokat otthagynod a boltokban!

Minden nő megérdemli, hogy olykor elcsábuljon lelkük patikájába: a plázába vagy ruhaboltba. Mit szólnál, ha tetőzhetnéd ezt az élményt, és stylist segítségével szereznél be pár új darabot?

Ajándékutalvány formájában is kérhető

Vásárlás stylisttal

Csini ruhák keresik gazdájukat!

Hogyan is zajlik megújulásod (esetleg újjászületésed)napja?

  • Mindenkiben ott rejtőzik egy ideális kép magáról, hogy hogyan is szeretne kinézni. Egy csajos beszélgetés mellett ezt megtárgyaljuk. Hiszen ebből tudunk kiindulni, hogy milyen ruhákat is keressünk számodra, illetve mindezt mekkora keretből valósíthatjuk meg.

  • Ezután elindulunk a kincsvadászatra/felfedező túránkra, mely közben olyan hasznos tanácsokkal is ellátlak, amiket egy legközelebbi ilyen akción bevethetsz.

  • Ha eddig nem szeretted a ruhapróbálgatást, most garantáltan kedvet kapsz hozzá! Ki ne próbálna fel olyan ruhát, ami tökéletesen passzol hozzá? Ennél már csak az lesz nagyobb öröm, amikor beakasztod szekrényedbe legújabb szerzeményeid/kincseid!

Ne foszd meg magad ettől az élménytől! Éld át a vásárlás élményekkel teli oldalát!

Ajándékutalvány formájában is kérhető

Portfólió fotózás

A feltörő/felszabaduló önbizalom megörökítése
Nem kell tudnod pózolni, sem címlaplánynak lenned, ahhoz, hogy jó képek készüljenek rólad!

Egy olyan napot varázsolunk Neked, amikor Te vagy a középpontban:a stylist, a fodrász, a sminkes és a fotós is azon munkálkodik, hogy előcsalogassa a benned rejlő önbizalmat.

Nem akarunk olyan képeket csinálni, amilyen nem Te vagy. Azt akarjuk, hogy természetesen/természetesnek érezd magad. A fotós azon lesz, hogy megtalálja azt a mozdulatsort, ami a leginkább kifejezi a személyiséged.

Küldetésünk, hogy amikor kilépsz a fotóstúdióból, úgy érezd: "Csordultig tele vagyok önbizalommal és energiával!"

A nőt az önbizalma teszi igazán gyönyörűvé. Az önbizalom pedig egy olyan kincs, ami megszerezhető. Gyere el hozzánk, hogy legmagabiztosabb éned lencsevégre kaphassuk! Egy ilyen fotózást egyszer az életben minden nőnek át kell élnie.

Természetességre
törekszünk

Ajándékutalvány formájában is kérhető

Személyes sminktanácsadás

Kíváncsi vagy, hogy a tökéletes megjelenésedhez milyen smink illene?

Egy 3 órás személyes foglalkozás keretében profi sminkes tanítja meg Neked, hogy az arcformádhoz, szemszínedhez, hajszínedhez, bőröd árnyalatához milyen forma-és színvilágú sminket érdemes használnod. Ezenkívül megismerkedhetsz az eszközökkel és a sminkesünk hasznos tippeket oszt meg Veled, melyek megkönnyíthetik a mindennapi szépségápolást.

A workshop 3 óra, ezalatt megtanulod, hogyan készítsd el egyedül is a tökéletes sminkedet – legyen szó egy átlagos napról vagy egy kivételes alkalomról!

1. Megtanítjuk Neked, hogyan készítsd el magadnak a hozzád legjobban illő reggeli "5 perces" sminked.

2. Folytatjuk egy alkalmi smink elkészítésével! Minden eszközt és sminkterméket biztosítunk számodra!

Ez idő alatt tökéletesen elsajátíthatod, és "ecsetbiztos" kezet kapsz, már biztos, hogy nem indulsz el többet smink nélkül otthonról. Lépj ki a lakásodból úgy, mint egy szépségszalonból: profi sminkkel, melyet Te magad készítettél!

A smink kellékeit és eszközöket mi biztosítjuk számodra és értékes ajándékkal is meglepünk!

Ajándékutalvány formájában is kérhető

kérj visszahívást


Mi nyerte el a tetszésed?

Amennyiben meg szeretnél ajándékozni
valakit, pipáld be az "Ajándékutalványt szeretnék" lehetőséget is.