Stílustanácsadás nőknek

STÍLUSTANÁCSADÁSOK NŐKNEK

mely szolgáltatások kiegészítik egymást

A Silhouette Style nem az átváltoztatásáról szól. Mégis másként fog magára tekinteni, ha részt vesz egy stílustanácsadáson. Hogy miért mondom ezt?

Sok-sok hölgynek segítettem már egy vonzó, az egyéniségére szabott stílus és ruhatár kialakításában. Hiszem, hogy egy jól megválasztott ruha kihat viselője mindennapjaira, sikereire élete minden területén. Tudom, hogy a jó megjelenés fortélyait bárki elsajátíthatja és segítségükkel kifejezheti mindazt a szépséget, ami benne rejlik. 

 A stílus tanulható!


 

GARDRÓBRENDEZÉS

 

A gardróbrendezés a Ön otthonában, az Ön ruhái között zajlik. Egy előre egyeztetett időpontban elmegyek Önhöz. Először néhány kérdést teszek fel, a korára, a hobbijára és a munkájádra vonatkozóan. Ezek az információk fontosak ahhoz, hogy az egyéniségére szabott tanácsokkal láthassam el.


A gardróbrendezés során részletesen átnézzük szekrénye tartalmát.
Válogatunk, rendszerezünk. Kiválogatjuk szín, méret és fazon szerint, hogy mely darabok maradhatnak és mely daraboktól javasolt me
gszabadulnia.

Nem feltétlenül dobunk ki ruhákat, de átláthatóvá tesszük azt, ami most nap mint nap problémát okoz Önnek.
Összeválogatjuk az egymáshoz illő darabok
at, szetteket állítunk össze, hogy mindig minden alkalomnak megfelelően tudjon felöltözködni. Ezzel jelentősen le lehet csökkenteni a fölöslegesen megvásárolt újabb ruhák számát – és a vásárlások költségét.

Megnézzük, hogy mi az, amivel érdemes kiegészítenie a meglévő ruhatárát – és ha szeretné, ezeket együtt meg is tudjuk vásárolni.

A gardróbrendezés díja: 25.000,- Ft  (4 óra)

 VÁSÁRLÁS STYLISTTAL


A közös vásárlás előtt egy kávé mellett megbeszéljük, hogy mi az amit szeretne.

Néhány kérdést teszek fel Önnek, mely információk fontosak ahhoz, hogy ne céltalanul járjuk az üzleteket és tegyünk felesleges köröket. Ekkor határozzuk meg a keretet is, amelyből gazdálkodhatunk. Ezután én terepszemlére megyek, hogy Önnel már célirányosan azokba az üzletekbe menjünk, ahol a személyiségének, színeinek, testalkatának megfelelő ruhadarabok várnak. Mindent felpróbálunk és ha Ön is tökéletesnek találja a darabokat, akkor megvásároljuk őket. 


A közös vásárlás díja: 
30.000,- Ft  (4 óra) 

(mely nem tartalmazza a megvásárolt ruhákat)

_______________________________________________________________________


PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS


Néhány pillanat, mégis egy örök emlkékkel gazdagodik a portfólió fotózás során.

Egy nap, amely csak Önről szól.

Készítünk egy tökéletes sminket, egy szép frizurát, felöltöztetjük és  egy profi fotós gondoskodik arról, hogy kihozzák Önből a maximumot. Több száz képből kell kiválasztania azt a 10-et, melyet címlap minőségűre retusálva átadunk Önnek. 

A fotózás díja: 28.500 Ft