A tökéletes női cipő

2018. május 15
488
A tökéletes női cipő

Létezik egy olyan cipő, ami minden nőnek ott kell legyen a cipősszekrényében!

Ez pedig a nude cipő, azaz a tökéletes testszínű cipő!

Szerintem a legjobb dolog, ami egy nő ruhatárában történhet, ha bekerül egy ilyen cipő a ruhák mellé!

De miért is mondom ezt stílustanácsadóként?

 

MIT JELENT A NUDE ÁRNYALAT?

Először is tisztázzuk magát a "nude" szó jelentését! A nude szószerint: mesztelent, csupaszt jelent. Az öltözködésben azonban mi inkább a testszínű szót használjuk! És ha valami testszínű, akkor az jó esetben illetve ha jól választunk láthatatlan! Ez a nude színárnyalat lényege! Valóban a nude cipő egy jolly joker darab a nők ruhatárában!  

Számtalan okot feltudok sorolni, hogy miért szerezz be mindeképpen és viselj nude színárnyalatú cipőt, most néhányat megosztok Veled! 

1. MINDEN SZETTHEZ TÖKÉLETESEN BEILLESZTHETŐ!

A nude árnyalat, azaz tökéletes tesztszínű cipő egy semleges színként jelenik meg az öltözködésedben! Így valósul az meg a megjelenésedben, hogy nem egy harmadik vagy negyedik színként szerepel. 

Ha bizonytalan vagy még a stílusos öltözködésben, ez egy bombabiztos tipp, nem tudsz vele mellé lőni! Válassz egy nude cipőt!

Igazi jolly joker darab, nem kell gondolkodnod? - Milyen színű cipőt vegyek fel? kérdésre!


2. LEGYEN VALÓBAN TESTSZÍNŰ!

Ha elkezdesz keresgélni az üzletekben láthatod, hogy létezik rózsaszínes, bézses, barnás árnyalat! 

Az a fő cél, hogy a bőröd színéhez a leginkább illeszkedjen a színe, hiszen így valósul meg, a "láthatalansága"! Ez elsőnek nehéz ügynek tűnhet, de nem lehetetlen hiszen már számtalan üzlet kínál, számtalan színárnyaltban ilyen cipőket! Vedd sorra őket és próbálgasd, amíg a számodra tökéletes árnyalatot meg nem találod!

Ha nagyon maximalisták akarunk lenni és ügyelünk minden apró részletre az öltözködésünkben, akkor a színtípusod itt is figyelembe kell venned! Ha hideg színtípusba tartozol (tél, nyár) akkor hideg színárnyalatú cipőt érdemes választanod, ha meleg színtípusba tartozol (tavasz, ősz) akkor meleg árnyalatú színt válassz!

        Nude színű cipő hideg árnyalatban, hideg színtípusoknak - Nude színű cipő meleg árnyalatban, meleg színtípusoknak

3. A NUDE CIPŐ NEMCSAK TŰSARKAKKAL LÉTEZIK! 
Nem kell feltétlenül tűsarkakban gondolkodnod! 
Nekem szinte minden fazonban vannak ilyen cipőim: a pántos szandáloktól,a kényelmes balerinákon át, a sportos sneakersig. Fontos a kényelem, pláne ha egész nap egy cipőt vislesz! 
A legszebb női cipő sem ér semmit, ha nem tudjuk visleni! Nincs is annál kiábrándítóbb, amikor egy nő nem tud szépen járni a cipőiben!
 Én is nagy rajongója vagyok a nude cipőknek, egész gyűjteményem van belőle!

4. A NUDE CIPŐ TÖKÉLETESEN NYÚJTJA AZ ALAKOT!

A nude cipő másik nagyon kedvelt "mellékhatása" számunkra, hogy csodálatosan nyújtja az alakot! 

Ha nem vagy 180 cm, de szeretnél egy kicsit magasabbnak és karcsúbbnak tűnni, akkor ezt az optikai hatást mindenképpen javaslom, hogy érvényestítsd az öltözködésedben! 

A legideálisabb az enyhén csúcsos, úgynevezett “mandula” orrú cipőket előnyben részesítened! 

         Elegáns, nőies és kényelmes nude cipők!


4. A LEGSZEBB CIPŐ SEM ÉR SEMMIT, HA NEM TUDJUK VISELNI! 

Minden lábbeli esetében elmondható, így a nude színű cipőnél is, hogy hiába tökéletes a színválasztás,ha nem tudunk benne szépen járni! A lábunk egészsége fontos szempont - sokszor talán elsődleges kell legyen - lehetőség szerint kényelmes legyen, ne törje, nyomja, szorítsa a lábunkat és magabiztosan tudjunk benne járni. 
Nincs annál kiábrándítóbb látvány, amikor egy nő nem tud a cipőjében járni, agyoncsapja a legszebb ruhát és a legstílusosabb megjelenést is!

A stílusos nő cipője!


(+1.) STYLST TIPP: VIGYÁZZ, HOGY NE KÖVESS EL STÍLUSBAKIT!

Az odáig rendben van, hogy nude színű, de a túlságosan díszített, platformos cipőkkel vigyázz, mert áteshetsz a ló túloldalára és a stílus nő helyett más jelzőkkel illethetnek.. 

Tehát ha nem ez a célod, akkor  kerüld ezeket a darabokat!A klasszikus fazon, a jó minőség itt is fő szempont, mint a stílusos öltözködés bármely területén! 

                       Ha a stílusos nőt szeretnéd sugallni magadról, ezeket ne válaszd.…
Stílusos megjelenést kívánok Neked, Tünde